Τα Όνειρα του Καρκίνου

Ορόσημα του κόσμου του Καρκίνου αποτελούν η συναισθηματική έκφραση, η δημιουργικότητα, η μητρική φροντίδα και η διαίσθηση. Τα αντίστοιχα όνειρα χαρακτηρίζονται από έντονα συναισθήματα, φροντίδα και προστασία.

Ονειρικά θέματα:
Δραματικά, και ανεξαρτήτως περιεχομένου, γεμάτα συναισθηματικές αλλαγές. Τονίζεται η διαφορά μεταξύ της επιφάνειας και της ουσίας των πραγμάτων. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό αποτελεί το νερό, σε διάφορες μορφές, συχνά σε μεγάλη ποσότητα, παραπέμποντας στο συναισθηματικό κόσμο και το υποσυνείδητο.

Ονειρικά σύμβολα:
Σελήνη (κυβερνήτης του Καρκίνου), θάλασσα, λίμνη, καθρέφτης, δελφίνι, παιδί, βρέφος, μητέρα, αγκαλιά κά.
Γενικά, τα εν λόγω όνειρα εμπερικλείουν άφθονους συμβολισμούς και συναισθήματα.

Εφιάλτες:
Οι φοβίες του Καρκίνου είναι σχετικές με τα δυσάρεστα συναισθήματα, όπως θλίψη, μελαγχολία, που συνδέονται με την απόρριψη και την παραίτηση. Οι εφιάλτες, αντίστοιχα, δεν εστιάζουν σε δράση ή σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά στις συναισθηματικές επιπτώσεις.

Ονειρικό μήνυμα:
Αν βλέπουμε συχνά όνειρα που παραπέμπουν στο ζώδιο του Καρκίνου, δεχόμαστε μάλλον μια προτροπή να στρέψουμε την προσοχή μας στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα συναισθήματά μας. Ίσως χρειάζεται να είμαστε πιο αληθινοί, να μην καταπιέζουμε αυτό που νιώθουμε, να βρούμε την χρυσή τομή ανάμεσα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο...


Επιστροφή στο κεντρικό άρθρο:
Αστρολογία - Τα Όνειρα των 12 Ζωδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου