Τα Όνειρα του Λέοντα

Το ζώδιο του Λέοντα σχετίζεται με την ισχυρή θέληση και το λαμπερό Εγώ. Η ανάγκη για αποδοχή και αναγνώριση της προσωπικότητας είναι κεντρικό θέμα, όπως και η ηγεσία και η ισχύς.

Ονειρικά θέματα:
Στα όνειρα του Λέοντα (με κυβερνήτη τον Ήλιο), συνήθως είναι μέρα ή/και καλοκαίρι.
Ο ονειρευόμενος είναι ο πρωταγωνιστής και οι άλλοι ακολουθούν τις προσταγές του. Θέματα εξουσίας και κυριαρχίας -θετικά ή αρνητικά.

Ονειρικά σύμβολα:
Ως επί το πλείστον, αρσενικά σύμβολα, όπως ήλιος, βασιλιάς, αλλά και στέμμα, πρωταγωνιστής παράστασης, λιοντάρι, παιδί κά.

Εφιάλτες:
Μεγαλύτερο φόβο του Λέοντα αποτελεί η υποτίμηση της προσωπικότητας, ο χλευασμός και ο υποβιβασμός, με συχνό εφιαλτικό θέμα τη σκηνή στην οποία βρισκόμαστε γυμνοί μέσα σε πλήθος. Επίσης, η πτώση από ψηλά που παραπέμπει σε πιθανή αποτυχία είναι άλλη μια κλασική εφιαλτική σκηνή του Λέοντα.

Ονειρικό μήνυμα:
Αν βλέπουμε συχνά όνειρα που αντιστοιχούν στο ζώδιο του Λέοντα, μάλλον καλούμαστε να βρούμε μια ισορροπία με τους άλλους και να συνεργαστούμε μαζί τους. Καλό θα ήταν, ακόμα, να αναρωτηθούμε μήπως τους υποτιμάμε ή λειτουργούμε εγωκεντρικά, υποσκάπτοντας την ίδια μας τη θέση, σε κάποιον τομέα της ζωής μας...


Επιστροφή στο κεντρικό άρθρο:
Αστρολογία - Τα Όνειρα των 12 Ζωδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου