Τα Όνειρα της Παρθένου

Το ζώδιο της Παρθένου αφορά στην αναζήτηση του ιδανικού και της τελειότητας, και ως εκ τούτου, στην αίσθηση του ανικανοποίητου. Έχει να κάνει με τη μεθοδικότητα, την οργανωτικότητα, την ενδελεχή ανάλυση και την προσοχή στα μικρά και σημαντικά πράγματα, ενώ κεντρικό θέμα και στόχος είναι η παροχή υπηρεσίας και η προσφορά κοινωνικού έργου.

Ονειρικά θέματα:
Επίλυση γρίφων και προβλημάτων, άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια και τη βρίσκουν στο πρόσωπο του ονειρευόμενου, αναζήτηση ενός κρυμμένου θησαυρού ή ενός ιδανικού.
Επίσης, ρεαλιστική απεικόνιση λεπτομερειών, αγνότητα και ομορφιά είναι χαρακτηριστικά θέματα των ονείρων της Παρθένου.

Ονειρικά σύμβολα:
Γυναίκα με λευκό φόρεμα, κουκουβάγια, κοσμήματα -ιδίως περιδέραια-, αρρώστιες και θέματα υγείας, σταυροδρόμι, ζέβρα, λουλούδια κά.

Εφιάλτες:
Απώλεια ελέγχου, όπως όταν βλέπουμε ότι είμαστε έτοιμοι για ένα ταξίδι και τελευταία στιγμή, συμβαίνει κάτι αναπάντεχο, που ανατρέπει τα σχέδιά μας.

Ονειρικό μήνυμα:
Αν βλέπουμε συχνά όνειρα σχετικά με το ζώδιο της Παρθένου, μάλλον πρέπει να αποδεχθούμε κάποια πράγματα όπως έχουν και να απελευθερωθούμε από πάγια πρότυπα. Δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να ελέγχουμε τους πάντες και τα πάντα, ή να επικρίνουμε όσους λειτουργούν με τρόπο διαφορετικό απ' το δικό μας. Και το σημαντικότερο, καλό θα είναι να αποδεχθούμε όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι...


Επιστροφή στο κεντρικό άρθρο:
Αστρολογία - Τα Όνειρα των 12 Ζωδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου